lauantai 29. syyskuuta 2012

Syyspuuhia

Vihdoin oli vapaa viikonloppu eikä satanutkaan. Istutin vain sata sipulia tänä syksynä, aika paljon on monivuotisia, joten kevään kukkaloisto on taattu. Myyrätkään eivät pidä narsisseista.

Kasvimaalta sain viimeiset porkkanat, sipulit ja persiljan. Perunoitakin löytyi, olisi vaan sitä lihakarjaa niin olisi ollut soppa-ainekset kasassa. Jälkiruuaksi omenapiirakkaa, toinen puu on pystyynkuollut, mutta toisessa olisi juuri piirasomenat ollut.


Herrahenkilön autoharrastus on riistäytynyt käsistä näin sateisena aikana, en ole viitsinyt nalkuttaa, kun ei ole kiinnostanut pihallaolo. Märkä nurmikko ei vaan tarjonnut riittävästi kitkaa, ja keskellä nurtsia on hemmetinmoiset jarrutusjäljet.Tavernakin on pullollaan romua, käsittämätöntä miten homma leviää jos ei koko ajan ole vahtimassa.

Vitsinä näytin kuvia eräästä myynnissäolevasta lammastilasta. Olisi navettaa, tallia ja niin poispäin.Mies innostui ihan tosissaan, mutta eivät taidä tyttäret haluta keskelle erämaata muuttaa.Tokko siellä toimisi nettikään.

Ei kommentteja: