perjantai 14. elokuuta 2009

Melkein valmis!

"Rakkauden temppeliä" on rakennettu kuin Iisakin kirkkoa. Nimittäin jos vertaa siihen, että Rakentaja purki ja jälleenrakensi laajentaen omakotitalomme kahdeksassa kuukaudessa. Tosin pientä viilausta vailla se edelleenkin on, mutta näin pääpiirteissään.

Kasvihuoneen perustus ja runko rakennettiin jo viime syksynä. Kahdeksan kulmaa ja erikokoiset ikkunat ovat antaneet riittävästi haastetta ja vaatineet sekä matemaattisia- että puusepän taitoja. Maksankin kestävyyttä on koeteltu...

Keskiviikkona oli viimeinenkin lattiatiili paikoillaan. Viikonloppuna lämpömittari näytti 36 astetta sisälämpötilaa. Kyllä siellä kelpasi mitata tiiliä , jotka , kuten ikkunatkin, olivat jokainen hieman erikokoisia. Jokainen piti tarkistaa vesivaa'alla, että se tuli suurinpiirtein vaateriin.

Kasvihuoneen sisäreunat pitää vielä reunustaa vanerihyllyllä, maalata mökki kertaalleen sekä asentaa pari hyllyä. Kaminaa olemme jo katselleet. Sitten laitan sinne pikkuisen pöydän-pyöreän, ja muutaman tuolin.

Niin, toki myös nuo vihreät tomaatit ja kurkut. Jos ne nyt kypsyisivät. Paprika ei edes kuki vielä, joten sen kanssa ei onnistunut tänäkään vuonna. Elämä on.

Ei kommentteja: