perjantai 21. elokuuta 2009

Hyvää saa aina odottaa...

Niin.
Luulin tuossa parisen viikkoa sitten, että pääsen pian sisustamaan kasvihuonetta, ja laittamaan kasvit sinne takaisin. Tomaatit ja paprikat sekä kasvihuonekurkut odottavat kypsymistään.
Ajatukselleni on hyvä perustelu siinä, että lattiasta oli silloin lähes puolet valmiina. Ajattelin, että hienoa kun ei tarvitse taimia alkaa peittelemään harsoilla, riittää, kun peittelen kaikki seitsemän daaliaruukkuani.

Lattian laittohan ei ollut mitään yksinkertaista. Jokainen tiili oli omanlaisensa, ja ne piti laittaa vaateriin. Kasvihuoneessa oli 36 astetta lämmintä...Lattia on kuitenkin valmis, seinät pitäisi maalata kuulema vielä kertaalleen. Ja ne vanerit ikkunoiden edestä ovat vielä kesken. Hyllyt puuttuvat. Kaminaan ei ehkä olekaan varaa.

Ja kaiken lisäksi Rakentajalla pukkaa volkkariremonttia, kun se pitäisi katsastaa. Ei se ole helppoa hänelläkään. Minun kapeassa mielessäni häivähtää ajatus, josko yhden homman tekisi valmiiksi ennen kuin aloittaa toista - mielessä kaihertaa pelko siitä, josko kasvihuone on maalaamatta ja hyllyttämättä vielä keväälläkin. Olenko jotenkin kylmä tai liiankin vaativa? Työkaveritkin sanoivat, että " se teidän kasvihuone on niin kaunis, se näyttää niin ihanalta kun mä ajan siitä ohi. Kyllä sulla on sitten ihana mies kun se viitsii tehdä kaikkea!"

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei!
Olemme koonneet Huiskulan sivuille listan suomalaisista puutarhablogeista ja sivusi on mukana tässä joukossa. Etsimme samalla myös vuoden 2009 parasta puutarhabloggaajaa.

Voit käydä tutustumassa kerämäämme blogilistaan ja äänestää omaa suosikkiasi. Halutessasi voit myös kertoa kilpailusta blogissasi ja imuroida bannerin houkutellaksesi lukijoitasi äänestämään juuri sinua.

Vuoden paras blogi palkitaan tammikussa huippuluokan Canon digipokkarilla ja äänestäjät voivat myös osallistua kukkapalkintojen arvontaan.

Löydät blogikisan sivun ja bannerit osoitteesta www.huiskula.fi/blogit

Aurinkoista syksyä hienon harrastuksesi parissa.

Terveisin
Huiskulan väki