sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Päivitys 15.7.2012

Joo-o. Eipä ole pahemmin ehtinyt baden-badenissa makoilemaan. No, toisaalta se ei ole mikään menetys, sillä kuka siinä viitsisi sateessa makoillakaan.
Pionit aukesivat juuri täydellisesti viime viikonloppuna, kun oli Ellan rippijuhlat. Nyt ne ovat lurpahtaneet ja olen kerännyt niitä maljakoihin. Raukkaparat.
Tuoksuvatukossa ja ruusupuskissa käy mahdoton pörinä, se on mukavaa kuunneltavaa. Kasvihuoneessa kurkku, tomaatti ja paprika tuottavat satoa piankin, yrtit rehoittavat ja kärhöt kukoistavat.
Piha alkaa olla sellainen, että antaa kasvien kasvaa ja kukkien kukkia. Tosin jakamista täytynee pian alkaa miettiä, kuunliljat ovat tosi isollaan. Ja vuohenputki valtasi yhden kukkapenkin kokonaan.
Miehelläkin piisaa hommia. Kalusto on laajentunut ja pian pitäisi alkaa katsella isompaa tonttia. Minä teen jatkuvasti hommia, ettei puolison reviiri laajene.Laittelen muutaman kuvan tästä heinäkuisesta pihastamme:)

3 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Vuohenputket ovat kyllä vihoviimeisiä kitkettäviä...Yhtenä syksynä käänsin koko liljapenkin nurin kitkeäkseni ne kokonaan pois.

Kaija kirjoitti...

Ihania "askartelutarvikkeita" teidänkin pihassa - tarkoitan siis rankoja...meillä vastaavista on tehty mm. kukkalaatikoita, aitaa, kukkapenkin reunoja jne. Loput käytetään lämmitykseen mihin ne alkuperäistarkoituksena on ostettukin :).
Onneksi hankittiin kerralla muutama traktorikuormallinen...

Kaija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.