sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syyskuu...


Paljon olisi suunnitelmia, mutta aika on kortilla. Miten sitä voikin sattua monena viikonloppuna peräkkäin menoja? Arkisin ei tahdo ehtiä pihalle tuusailemaan, harrastukset ( omat ja lasten ) tahtovat viedä arkiset illat...
Suunnitelmissa kuitenkin istuttaa kärhöt ruukuista penkkiin, jonka ensin peruskorjaan. Keväällä sitten laitan uusia kärhöjä ruukkuihin.Ostan sipuleita ja paljon. Erivärisiä ja erilaisia.
Kasvimaa on laitettava uuteen uskoon, siirrettävä hieman ja laitettava osittain kohopediksi lankkureunuksin, vähän "Kaija-tädin-mallin mukaan":). Tässä tarvitsen rakentajaa ja hänen varauskirjansa on valitettavan täynnä...
Saimme luvan myydä trampoliini. Palkkio jaetaan tasan ex-pomppijoiden kesken. Naapurin tontille roudataan leikkimökki.
HAA! äkkiä onkin rivitalonpihan kokoinen pläntti täytettävänä!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kyllähän sitä syksyllä puuhaa riittää vaikka kuinka paljon, koulut ja harrastukset kun ovat alkaneet, niin illat menevät huushollia pyörittäessä ja ei sitä enää oikein kauhean myöhään näekään mitää ulkona.Nyt on ollut sen verran sateista, että minuakin on alkanut huolestuttaa, kerkeänkö kaikki syystyöt tekemään.Mulla on myös pari kärhö ruukuissa, ajattelin kyllä siirtää ne vaan suoraan varastoon ja etsiä niille keväällä uusi paikka. Kukkasipuleita ei oikein voi vielä istuttaa, kun ei ole ollut hallaöitä, niin kaikki kukat on vielä ihan tolpillaan.Suunnitella voi.
Ja joka kerta se talvi kuitenkin yllättää lumellaan, ei kerkeä kaikke tekemään mitä olisi halunnut,mutta siihenkin tyytyy sitten.
Mukavia syyspäiviä sinulle.