lauantai 7. toukokuuta 2011

6.5.2011

Syntymäpäiväni.
Lämmintä piisaa ja lumet ovat sulaneet. Hiirenkorvilla koivut ja omenapuissakin silmuja. Krookukset ovat kukkineet, scillat kukkivat- ihanasti omenapuiden alla. Lisään tätä jatkossakin..nurmikolle vaan. Scillat ehtivät nääs kukkia ennen kuin on tarve ajaa nurmikkoa.
Sikäli mikäli meille sellaista kasvaa, sillä sammalta pukkaa ihan joka neliölle. Mutta vihreäähän sekin on.
Kasvihuoneessa ruukuissa daaliat ja gladiolukset. Yrttejä ja yhdessä parvekelaatikossa sipulia. Kurkunsiemenet istutettu.
kasvimaa tänä vuonna myöhässä. Muistatte , että olen aina laittanut sen vappuna. Nyt oli niin perhanan kylmä, etten viitsinyt ulos mennä ja ajattelin, että odotan vielä. Huomenna, jos ehdin, laitan kasvimaalle sipulia, salaattia, tilliä, persiljaa ja hernettä. Köyhää, mahdollisesti.
Mutta perunat laitan myöhemmin ja porkkanat ostan kaupasta:)
Krassin siemeniä tungin ruukkuihin, joissa orvokkeja. Mietin, että vaikka olen ostanut kuusi isoa ruukkua lisää tänä keväänä, en tiedä mihin mahtuvat kaikki kurpitsat ja kelloköynnökset sekä päivänsinet, joita kasvatan koulussa. ( chilit mahtuvat parvekelaatikkoihin:)
Noo, katsotaan.Ihanaa, kun on syksyllä laitellut kukkapenkit kuntoon. Nyt vaan odotellaan, että mitä minnekin on tullut istutettua.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!