perjantai 2. lokakuuta 2009

Kivimuuri

Jos ei muuta hommaa niin siirretään kiviä.

Meillä on täti, joka mittaa kaikki huoneet ja paikat sillä, mahtuuko sinne nukkumaan ja kuinka monta. Esimerkiksi jos joku rakentaa söpön saunatuvan, tädille suurin merkitys on se, kuinka monta sinne mahtuu majoittamaan. Ei niin väliä, onko siellä sievää tms.

Me huomasimme, että meillä on samanlainen taipumus, me vaan toteamme, että tässähän mahtuisi istumaan ( ja ottamaan olutta ), tähänhän tulisi hyvä terassi.

Meidän pihalla on pergola, taverna, kasvihuone ja terassilaatoilla päällystetty istuskelupatio. Luulisi piisaavan. Mutta toissa viikonloppuna siirsimme varaston seunustalta lautakasan, sirkkelöimme ne ja siivosimme alueen. Ja huomasimme, että tähänhän saisi mukavan terassin. Pation jatkoksi. Ja minä heitin, että kun siirtäisi nuo kivet tuosta kasasta muuriksi, niin pihlajan alle tulisi vähän eteläeurooppalaisen oloinen istuskelupaikka.

Rakentaja kävi tuumasta toimeen. Muuri tarvitsee vielä ainakin yhden lisäkerroksen, niin sen peittävyys on parempi. Seuraava homma onkin rakentaa pihakalusteet, sillä mitkään uudet valmismallit eivät oikein istu pihaamme.

Huomenna, jos on aurinkoista ja Rakentaja pyörittelee peukaloitaan, vihjaisen että olen aina halunnut pienen puron puutarhaan.

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Kivimuuri on tosi hyvä idea. Meille ei ehkä muuri sopisi, mutta pengerryksiä siitä haluaisin. Meidän "rakentajaa" on vain vaikea saada innostumaan asiasta.